Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
Почитувани Клиенти,

Страницата на која се наоѓате (Дуос Мебел) нуди мебел по само по нарачка, немаме готови производи. Сите каталошки броеви / модели на мебел на нашата страница можат да се прилагодат според вашите спецификации (Димензии, Материјал, Боја, Механизми и т.н.). Откако ќе го примиме вашето барање, ќе ви одговориме во рок од 3 работни дена. За да добиете оквирна цена за плакарот што сакате да ви биде произведен, ве молиме пополнете го формуларот.

Формулар за барање понуда за Плакар

Понуда за Плакар
1. Модел на Плакар ? *
2. Механизми на Плакарот ? *
3. Материјал од кој треба да биде изработен плакарот ? *
4. Дополнително за плакарот ? *

Опишете во полето дополнителни барања доколку имате дополнителни барања / акцесоари / механизми за вашиот плакар (не е задолжително).

Доколку ви се допаѓа некој модел од нашата страница или сакате да добиете понуда за одреден модел, ве молиме внесете го каталошкиот број (не е задолжително).

Доколку веќе имате изработен проект/спремна спецификација или слики што сакате да ни ги испратите со барањето за понуда, треба да го направите следново: Најпрво испратете го барањето за понуда, откако ќе го испратите барањето ќе добиете повратен мејл каде што ќе може да ги прикачите фајловите.

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu