Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
Што треба да имате на ум кога купувате мебел за детска соба

Што треба да имате на ум кога купувате мебел за детска соба

Детската соба не е само простор каде што детето спие.Тоа е простор каде што децата поминуваат многу од своето време, тоа е нивно приватно засолниште и скривалиште, место за учење, фантазирање, играње и релаксирање… и што е најважно - тоа е просторија за спиење. Само затоа што сте свесни за сето ова, сакате на децата […]

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu