Видое Смилевски - Бато б.б, Тетово
Почитувани Клиенти,

Страницата на која се наоѓате (Дуос Мебел) нуди мебел по само по нарачка, немаме готови производи. Сите каталошки броеви / модели на мебел на нашата страница можат да се прилагодат според вашите спецификации (Димензии, Материјал, Боја, Механизми и т.н.). Откако ќе го примиме вашето барање, ќе ви одговориме во рок од 3 работни дена. За да добиете цена за мебелот што сакате да ви биде произведен, ве молиме одговорете на следниве прашања.

Формулар за барање понуда за Кујна

Понуда за Кујна
1. Форма на вашата Кујна ? *
2. Дополнително во вашата Кујна ?
3. Материјали од кои треба да бидат изработени челата / вратите ? *
4. Работна Плотна во вашата Кујна ? *
5. Механизми во вашата Кујна ? *
Фрижидер *
Фурна *
Машина за садови *

Опишете во полето дополнителни барања ако имате дополнителни услови / барања за вашата кујна (не е задолжително).

Доколку ви се допаѓа некој модел од нашата страница или сакате да добиете понуда за одреден модел, ве молиме внесете го каталошкиот број (не е задолжително).

Доколку веќе имате изработен проект/спремна спецификација или слики што сакате да ни ги испратите со барањето за понуда, треба да го направите следново: Најпрво испратете го барањето за понуда, откако ќе го испратите барањето ќе добиете повратен мејл каде што ќе може да ги прикачите фајловите.

Дали сте спремни за промена?

Вие имате визија за вашиот простор, ние знаеме како да ја реализираме.
apartmentenvelopephone-handsetclockmenu